Blog

Rudn Üniversitesi
Rudn Üniversitesi

Rudn Üniversitesi

RUDN ÜNİVERSİTESİ 317. SIRADA!

Dünyanın en iyi üniversitelerinin sıralamasına göre QS World University Rankings 2022, RUDN Üniversitesi 9 sıra yükselerek 317. oldu.
QS Dünya Üniversite Sıralaması, RUDN Üniversite sıralamasında - 317. sırada, dünyanın 93 ülkesinden 1.300 üniversiteyi içermektedir. Yıl boyunca, Rusya Halkların Dostluk Üniversitesi 9 sıra yükseldi. RUDN Üniversitesi'nin hızlı büyümesi "Akademik itibar" (dünyada 493 numara - bir yılda 62 pozisyon yukarı) ve "İşverenler arasında itibar" (yılda 329 - 43 pozisyon yukarı) "Oran öğrenci/öğretmen" (No. 72 - yıl için 25 pozisyon arttı).
Özellikle işverenlerin tanınmasında başarı görülmektedir. RUDN Üniversitesi 750 staj üssüne sahiptir. Ortaklar arasında Mars, Nestle, Hyundai motor, Renault Group, SBER Bank, VTB Bank, Miratorg ve diğer şirketler yer alıyor. RUDN Üniversitesi, yabancı öğrencilerin uluslararası kuruluşlarda staj ve istihdamına özel önem vermektedir:Mısır'dan RUDN Üniversitesi doktorları Kahire'deki Ain Shams Üniversite Hastanesi'nde çalıştı: Bolivya, El Salvador, Filistin, Myanmar, Çad ve diğer 26 ülkeden öğrenciler, ülkelerinin Rusya'daki büyükelçiliklerinde eğitim gördü. Çin'den gelen öğrenciler, Şanghay Endüstriyel Kalkınma Holding Şirketinde stajını tamamladılar. Angola ve Gine'den RUDN Üniversitesi jeologları, Batı Afrika'da alüvyon elmasları aramak ve tortuları değerlendirmek için işletmelerde çalışıyor.
RUDN Üniversitesi mezunları Kolombiya, Ekvador, Nijerya, Gana, Yunanistan vb. bakanlıklarda ve elçiliklerde çalışmaktadır. RUDN Üniversitesi mezunlarının ana işverenleri KPMG, P&G, Renault Group, Huawei, Unilever, Brunel ve diğer büyük şirketlerdir.
Rusya Halkların Dostluk Üniversitesi, "Yabancı öğrenciler" açısından TOP-100'de yer almaktadır. Bu yıl 160 ülke RUDN Üniversitesi'nde temsil ediliyor - ilk kez Malavi, Norveç, Svaziland, Trinidad ve Tobago vatandaşları üniversitenin öğrencisi oldu.

 

Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bloglar

Yorumlar (9566)

Yorum Yaz

Hemen Bilgi Alın

ÜCRETSİZ yurtdışı eğitim danışmanlığı almak için, formu hemen doldurun !
Tecrübeli danışmanlarımız size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır!

Kullanıcı İşlemleri